Om oss

Hos oss är kunden i fokus

Vår verksamhet bygger på nöjda kunder. Det följer en logik som innebär att en nöjd kund är en kund som gärna sprider detta vidare. Det vill säga: en kund som anlitat oss och känner att vi lämnat efter ett högkvalitativt jobb och som varit okomplicerade att ha att göra med kommer att rekommendera oss vidare. Det ger ringar på vattnet.

Många av de kunder som väljer oss har gjort detta som en följd av vårt goda rykte. Man har bara en chans att göra ett bra första intryck och inom vår bransch så kan ett sämre rykte förfölja en firma för alltid. Jobbar man hårt, håller schyssta priser och sätter kundbemötande i främsta rummet så kommer man också att belönas - det är vår fasta åsikt och den tummar vi inte på.

asfaltläggning på natten

Som kund till oss ska man känna delaktighet och man ska när som helst kunna ställa frågor, få förklaringar och implementera nya ideér i projektet. Vi välkomnar en öppen dialog då detta alltid leder till bättre kontakt och färre missförstånd.

Oavsett om det handlar om att lägga asfalt på din uppfart i Göteborg eller om att mura en mindre trappa i din sommarstuga så ska du känna trygghet. Behöver du komma i kontakt med en referens till oss så förmedlar vi mer än gärna kontakten. Vi hoppas att du blir en av alla nöjda kunder som i framtiden rekommenderas oss vidare. Kontakta oss idag så bokar vi in ett möte. 

Experter på asfalt i Göteborg