Våra tjänster

Asfaltering och andra tjänster i Göteborg

Vi är en byggfirma med bredd, och vi gör mer än att lägga asfalt. Vi har specialiserat oss på allt som rör markarbete och om du exempelvis skulle vara i behov av dränering i samband med att du ska bygga hus i Göteborg så det bara att höra av dig till oss.

Vi har även möjlighet och kapacitet att ta oss an större uppdrag som exempelvis byggnationer av hus, garage, attefallshus och olika tillbyggnader som verandor. Låter du oss ta ett helhetsgrepp på projektet så sköter vi allt från markarbetet till slutfört projekt. Givetvis så kan du använda ditt rot-avdrag i samband med detta och därigenom dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Vi drar beloppet redan på fakturan och du slipper således all kontakt och administration med Skatteverket.

asfaltläggning på mindre område

Några av våra övriga tjänster

Vilka andra tjänster - utöver asfaltering, dränering och olika byggnationer - kan vi då erbjuda? Här följer ett litet axplock:

    • Murning. Vi murar på större och mindre saker. Oavsett om det handlar om att sätta upp en mur runt din tomt eller om att mura en trappa så garanteras du högsta kvalitet där estetik och funktion går hand i hand. Målet är att ge hållbarhet in i framtiden. Du är med och väljer material och vi ror dina önskemål i land.

    • L-stöd. Vi har lång vana av att gjuta L-stöd i betong och detta precisionsarbete kan anpassas oavsett vilken typ av mur som behöver stagas upp. Ett L-stöd ger större säkerhet och förhindrar olyckor. Kontakta oss så undersöker vi vad som behöver göras.

    • Pooler. Vi kan både gräva och anlägga en pool och vi gör detta oavsett önskemål. Vill du ha en modell som är mer personlig och som ligger bortom standardmått- och lösningar så hjälper vi dig gärna från start till dess att du tar det första doppet.

    • Vinterväghållning. Vi har kapacitet att hjälpa dig att hålla efter vägar och din tomt i samband med vinter och snö. Det blir billigare än att köpa in en massa kostsamma maskiner som används någon gång per säsong i Göteborg.

    • Plattsättning. Plattsättning kräver kunskap, rätt verktyg, tålamod och fantasi för att bli riktigt bra. Vi har alla dessa egenskaper och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska få en ökad trivsel och funktionalitet vid ditt hem. Oavsett om det handlar om en mindre gång eller om större yta som ska plattsättas.

Experter på asfalt i Göteborg