Våra tjänster

Allt inom asfaltering och markanläggning

Vi erbjuder långsiktiga och hållbara helhetslösningar inom asfalt i Göteborg och övriga Sverige. Vi är en av de absolut största asfaltproducenterna i landet och har fabriker för tillverkning av asfalt i alla delar av landet, vilket möjliggör minskade transporter och minskad miljöpåverkan.

Som kund hos oss kan du känna dig säker på att du får den optimala lösningen för ditt projekt, oavsett storleken på uppdraget. Stor teknisk kompetens och ett stort urval av asfaltprodukter gör att vi alltid kan möta våra kunders önskemål om kvalitet och pris på bästa tänkbara sätt.

Med oss gör du alltid ett tryggt val. Du får en mångsidig och flexibel utförare som anpassar oss efter dina behov. Det betyder att vi kan gå in om vår kompetens behövs vid en speciell tidpunkt, eller ta helhetsansvaret för ditt projekt, från planering till färdigt resultat. Säkerhet, miljö och ansvar är alltid ledord i alla våra projekt.

Mindre markjobb

Bygge av lekplatser, trädgårdsprojektering inklusive plantering och plattsättning, anläggning av parkeringsplatser inklusive linjemålning och uppsättning av motorvärmarstolpar eller laddstolpar - har du ett markjobb som behöver utföras i Göteborg kan vi hjälpa dig..

asfaltläggning på mindre område

Asfaltteknisk rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt asfaltsprodukt, både vad gäller kvalitet och kostnadseffektivitet. Våra medarbetare har stor expertis och rätt förutsättningar för att hjälpa dig till den optimala lösningen oavsett storlek på projektet.

Att välja rätt typ av asfalt är A och O när det kommer till att utföra hållbar asfaltering. Och då menar vi hållbarhet både vad gäller slitstyrka och miljöpåverkan. Vi har en stor mängd asfaltprodukter av både nytillverkad och återvunnen asfalt och strävar alltid efter att hitta den perfekta lösningen till varje enskild kund.

Avjämning med väghyvel

Vi kan hjälpa till med avjämning av grusvägar och andra ytor med hjälp av väghyvel. I vår maskinpark har vi kraftfulla väghyvlar som uppfyller alla moderna krav på prestanda och säkerhet. Har ni behov av underhåll av en grusväg i fritidshusföreningen, eller vill du beställa avjämning för en garageuppfart? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Tankbeläggning

Vi har även stor expertis inom tankbeläggning, en metod som går ut på att blanda stenmaterial och bindemedel på plats ute på vägen. Ett exempel på tankbeläggning är indränkt makadam, som innebär att vi lägger ut ett lager makadam direkt på vägen och sedan sprider bindemedel över det. Indränkt makadam är både kostnadseffektivt och ökar vägens bärighet.

Vi erbjuder många typer av tankbeläggning och samarbetar gärna med privata beställare för att hitta rätt lösning!

Experter på asfalt i Göteborg